„Isuzu“ sveikina Plungę!“ – iš tolo švietė užrašas naujo Plungės autobusų parko pirkinio – miesto maršrutams aptarnauti skirto žemagrindžio autobuso „Isuzu Novo Citi“ – švieslentėje. Naujasis autobusas Plungės autobusų stotį pasiekė rugpjūčio 9-osios popietę.

Pasak Plungės autobusų parko direktoriaus Rimanto Kmieliausko, anksčiau bendrovės įsigyti „Isuzu“ autobusai pateisino keleivių ir vairuotojų lūkesčius, nes yra patogūs ir ekonomiški. Penktadienį autobusų parką papildė dar vienas baltas „Isuzu“, kuriuo vienu metu galės važiuoti net 60 keleivių!

Naująjį autobusą įvertino ir Plungės rajono meras Audrius Klišonis, kuris atkreipė dėmesį, kad šiuo autobusu bus patogu keliauti ir neįgaliesiems, ir tėvams su vaikais ir jiems skirtais vežimėliais, ir senjorams, ir sunkiau vaikštantiems žmonėms.

Bendrovės „Saločiai ir partneriai“ vadovai Ruslanas Andrejevas ir Vygantas Šulga pasidžiaugė, kad „Isuzu“ autobusai patiko Plungės rajono vežėjams bei gyventojams. Vidutinės klasės „Isuzu Novo Citi“ vis populiaresnis tarp miesto ir priemiesčio maršrutus aptarnaujančių vežėjų, nes vienu metu gali vežti nemažai žmonių: salone sumontuotos 25 sėdimos vietos, dar antra tiek keleivių gali stovėti, o viena vieta skirta neįgaliojo vežimėliui pastatyti.

Klientų saugumui salone yra vaizdo kameros, autobuse netgi galima įkrauti telefono bateriją.

Plungės rajono savivaldybės informacija ir nuotraukos

ebus.lt