Bendrovė TOKS sostinės Botanikos sode balandžio 11-ąją pristatė naujausius savo autobusus, tarp jų – tik ką į Vilnių atvykusį „Scania Touring HD-13“. Taip pat kalbėta apie pradedamas plėtoti vežimo užsakomaisiais reisais paslaugas, pristatyta suformuota specialistų komanda.

„Mūsų įmonė turi jau 70-ties metų tradicijas. Užsakomaisiais reisais pradėjome vežti dar LAZ autobusais. Pastaruoju metu transporto priemonių parką gerokai atnaujinome, iš 90-ties autobusų nauji ar naujesni sudaro 60. Užsakomiesiems reisams siūlome geriausias, moderniausias transporto priemones“, – sako TOKS generalinis direktorius Arūnas Indrašius.

Naujai pradedamas teikti paslaugas pristatė Sigita Vaičiutė. Pasak jos, suburtai komandai svarbu, kad darbas vyktų efektyviai, greitai. „Kodėl užsakomiesiems vežimams verta rinktis TOKS? Todėl, kad galime pasiūlyti geriausias transporto priemones, turime patirties, esame patikima įmonė“, – teigia TOKS atstovė.

Pasak jos, TOKS užsakomųjų reisų geografija plati, bendrovė intensyviai dirba Skandinavijos šalyse, pernai pradėjo plėsti paslaugas kitose Europos šalyse, taip pat – Lietuvoje. „Įsipareigojame prieš klientus, visuomenę veiklą vykdyti sąžiningai, patikimai ir atsakingai. Primename, kad visi mūsų keleiviai yra drausti, jei įvyksta draudiminis įvykis, visiems galioja draudimas. Be to, mūsų autobusuose esama daug privalumų, komforto elementų. Turime techninę pagalbą, patikimų partnerių tinklą. Jei kas įvyksta kelyje, autobusą galime pakeisti kaip įmanoma greičiau“, – pabrėžia S. Vaičiutė.

Apie atvykstamojo turizmo tendencijas Vilniuje kalbėjo „Go Vilnius“ atstovas Gediminas Šukutis. Jo teigimu, į sostinę atvykstančių turistų nuolat didėja, jie teigiamai vertina Lietuvoje teikiamas maitinimo, apgyvendinimo paslaugas, jų įvairovę bei kainas.

Pernai į Vilnių atvyko apie milijoną du šimtus tūkstančių turistų, 970 tūkst. iš jų – užsieniečiai. Pasak A. Indrašiaus, atvykstantiems turistams bendrovė TOKS gali pasiūlyti geriausius, moderniausius šiuo metu Europoje esančius autobusus. Bendrovės autobusą buvo užsakiusi netgi Prezidentūra, transporto priemonė vežė skirtingų šalių prezidentus nuo Prezidentūros iki sostinės Katedros aikštės.

Naujausias bendrovės pirkinys – „Scania Touring“. Autobuso agregatai, važiuoklė – švediški, tik kėbulas pagamintas Kinijos „Higer“ gamykloje.

Transporto priemonėje 49+1 vietos, yra visi keleivių saugumui bei komfortui skirti elementai. „Iš viso įsigijom dešimt naujų „Scania Touring“ autobusų. Norėčiau pabrėžti – jie skirti tik užsakomiesiems reisais, reguliariais maršrutais naujaisiais autobusais keleivių nevešime“, – sako TOKS generalinis direktorius.

Be šio, užsakomosioms kelionėms bendrovė siūlo naujus ir šiek tiek senesnės kartos „Setra“ autobusus, taip pat „Volkswagen Carfter“, „Temsa“, „Otokar Navigo“ ir pan. Trys dviaukščiai „Setra“ pritaikyti ir žmonėms su skirtingomis negaliomis.

Lina Jakubauskienė

Autorės nuotraukos

http://ebus.lt/toks-pristate-nauja-autobusa-ir-naujas-paslaugas/