Šiųmetėje „Busworld Europe“ „Anadolu ISUZU“ stende pristatytos net trys pasaulinės premjeros: „Novociti Volt“, „Citivolt“, taip pat naujas 13 m ilgio „Interliner 13 CNG“.

Iš viso „Busworld“ kompanija pristatė net 9 transporto priemones: „Visigo Hyper“, „Turquoise“, „Citiport 18“, „Citiport 12 Hyper“, „Novociti Volt“, skirtą priemiesčio vežimams,  tarpmiesčio vežimams skirtą „Novociti Volt“, „Interliner 13 CNG“, „Citivolt 12“ ir „Novo Cabrio“.

Suspaustomis gamtinėmis dujomis varomas „Interliner 13 CNG “ sukurtas specialiai Europos rinkai. Jis tinka vežti keleivius tarpmiesčio maršrutais, taip pat mokinius į mokyklas ir panašiai. Autobusas – visai naujo, akį traukiančio originalaus dizaino, savitai sumontuotais dujų balionais ant stogo.

„Ypač džiaugiamės, kad ISUZU gamintojai pristatė elektrinį autobusą. Neseniai pateikėme Vilniaus miesto vežėjams dešimt dyzelinių autobusų, bet konkurse pateikti sostinei elektrinius autobusus galimybės dalyvauti neturėjome. Džiaugiamės, kad gamintojai pristatė parodos lankytojams nemažai siurprizų, apie kuriuos iš anksto nebuvo skelbiama. Tarp jų – ir elektriniai autobusai“, – sako ISUZU atstovės Lietuvoje bendrovės „Saločiai ir partneriai“ pardavimų vadovas Vygantas Šulga.

Daugiau apie ISUZU stendą parodoje skaitykite ir nuotraukas žiūrėkite eBus.lt

Linos Jakubauskienės nuotrauka