Siekiant sumažinti riziką užsikrėsti koronavirusu Alytaus viešojo transporto vairuotojams nuo ketvirtadienio dalijamos papildomos valymo ir dezinfekavimo priemonės, skirtos dažniau valyti darbo vietos paviršius, rankas, užtikrinti higieną.

Visos viešojo transporto priemonės periodiškai valomos ir vėdinamos sudarant skersvėjį. Naudojant valymo ir dezinfekavimo priemones, drėgnuoju būdu valomi autobusų paviršiai: grindys, langų rėmai, turėklai, rankenos, sėdynių atlošų porankiai ir elektroninių kortelių skaitytuvai (komposteriai).

Viešojo transporto vairuotojams ir keleiviams platinamos rekomendacijos, kaip saugotis nuo virusų (įskaitant koronavirusą), užtikrinti asmeninę higieną, rūpintis savimi ir aplinkiniais.

„Situacija nuolat stebima ir operatyviai reaguojama. Esant poreikiui įsigysime papildomų dezinfekcijos ar kitų reikalingų priemonių, kad būtų užtikrintas keleivių ir vairuotojų saugumas, higiena“, – teigia VšĮ „Alytaus infrastruktūra“ Viešojo transporto administravimo skyriaus vadovė Diana Klimenkienė. Daugiau skaitykite čia.

UAB „Kautra“ komunikacijos skyriaus informacija