Už judumą ir viešojo transporto organizavimą Vilniuje atsakingos savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ vadovybėje numatomi pokyčiai. Įmonės vadovė Modesta Gusarovienė bendru šalių sutarimu priėmė sprendimą trauktis iš pareigų.

„Įmonė yra tokiame etape, kuriuo didžiuojuosi. Judumas kaip sritis yra vienas pagrindinių Vilniaus prioritetų, pati įmonė tampa vis reikšmingesnė viso miesto kontekste, be to, turime ambicingą veiklos strategiją. Bendru sutarimu su valdyba ir savivaldybės komanda šiame etape nusprendžiau vairą perduoti naujam vadovui. Atrinktam kandidatui, o ir komandai, palinkėsiu sėkmės bei polėkio įgyvendinti visus numatytus tikslus, kad susisiekimas Vilniuje taptų dar sklandesnis, kad miestiečiai judėtų darniai ir patogiai“, – SĮ „Susisiekimo paslaugos“ direktorė Modesta Gusarovienė.

Modesta Gusarovienė įmonėje dirba nuo 2004 m., o jai vadovauja nuo 2015 metų. Anksčiau ji užėmė Viešojo transporto departamento Eksploatacijos ir tyrimų skyriaus vadovės, direktoriaus pavaduotojos ir kitas pareigas.

„Susisiekimo paslaugos“ vadovo atrankai Vilniaus miestas artimiausiu metu skelbs konkursą.

Vilniaus miesto savivaldybės informacija

Linos Jakubauskienės nuotrauka